Mario Michelangelo Stromillo

June 29, 2007

Buna ziua

Filed under: First Entry — mariostromillo @ 7:53 am

Acesta este blogul personal al meu, Mario Michelangelo Stromillo,fondator al Noii Scoli Medicale Cosmosofice, unde voi incerca sa dezbat probleme medicala cu toti cei interesati, in special pentru cei interesati de Cosmosofie(interconexiunea dintre om si Cosmos).

Advertisements

14 Comments »

 1. ciao mario come va ti lascio il mio indirizzo di posta elettronica fammi sapere come va.
  spero che ti ricordi di me e delle nostre giornate passate a Timisoara nella tua biblioteca.

  Comment by massimo scaleia — October 24, 2007 @ 3:51 pm

 2. Buna ziua,
  am citit multe articole despre dumneavostra din care rezulta pasiunea dumneavoastra pentru medicina si grija pe care o aveti pt oameni datorita numarului mare de persoane grav bolnave pe care le-ati vindecat. Motiv pentru care am vazut in dumneavoastra sansa de vindecare a mamei mele, mai ales ca am citit despre un caz asemanator doar ca a aparut la un copil. Mama sufera de alergie din anul 2000 si a debutat cu stranuturi intense si puternice si curgerea nasului in continuu (motiv pentru care a trebuit sa stea mult in pat) a fost la o gramada de doctorii care au sugerat diferite tratamente printre care: a luat pastile de alergie, a facut acupunctura 3 ani, s-a operat de polipi si nici anum nu se simte bine. Face crize ca si la inceput doar ca sunt mai rare, respira greu si se aude un sunet din cosul pieptului. Mai are inca de muncit cativa ani (fiind bucatareasa lucreza in aburii) si vad ca pe zi ce trece este tot greu pentru ea sa-si faca munca. Va rog frumos sa contactati sa-mi spuneti daca se poate face ceva in cazul ei. Cineva cu probleme similare i-a sugerat ca ar trebui sa faca tratament de desensibilizare. Ce parere aveti despre asta? Ar trebui sa faca asa ceva? Daca da stiti unde se fac astfel de tratamente in Timisora (sau Arad) eu locuiesc in Timisoara si mi-ar fi usor sa o aduc la tratament la mine, dar daca e vorba despre alt oras incercam si acolo numai sa existe solutii de tratament.

  Va multumesc anticipat si va rog sa ma ajutati !

  Andreea.

  Comment by Andreea — November 9, 2007 @ 1:28 pm

 3. Buna ziua, domnule Stromillo.
  As vrea sa va intreb, daca nu va suparati, referitor la metodele dumneavoastra de tratament.
  Am citit nenumaratele cazuri rezolvate de catre dumneavoastra. Sunt uluitoare. Nu doresc sa contest in nici un fel veridicitatea lor. Sunt, totusi, convins ca stiti si dumneavoastra ca exista destui snapani care profita de naivitatea si de necazurile oamenilor. Nepunand defel la indoiala, cum spuneam, veridicitatea cazurilor, as vrea sa va rog sa punctati in doua vorbe care sunt metodele dumneavoastra de tratament. Nu se intelege din aceste cazuri. De exemplu, eu am o spondiloza cervicala cu dureri de ceafa mai mult decat sacaitoare. Am vazut un caz in care, intr-o singura sedinta, ati reusit sa imbunatatiti extraordinar, situatia persoanei in cauza. Mie tocmai mi s-a spus, pentru a nu stiu cata oara, ca spondiloza mea cervicala este nevindecabila, ca nu este o boala mortala dar care imi va afecta pentru restul vietii calitatea vietii. Altfel spus, ca va trebui sa ma obisnuiesc cu aceste dureri pentru tot restul vietii.
  As dori sa stiu ce metoda folositi? Am dedus ca este vorba, pe de o parte, de o metoda nutritionista. Este cumva dublata de un soi de bioenergie? Va rog mult, daca nu va e cu suparare, sa detailati.
  Multumesc anticipat, stimate domn.

  Comment by Stefan — November 14, 2007 @ 5:40 pm

 4. Domnule profesor Stromillo,
  am aflat cu bucurie preocuparea dumneavoastra atat de indelungat si prestigioasa pentru terapiile alternative si de faptul ca aveti o cazuistica bogata in acest domeniu.O pacienta de-a dumneavostra,cu o pareza provocat de-o tumora cerebrala si care acum am intalnit-o venind cu doua sacose pline de la piata,mi-a povestit de dumneavoastra si terapia pe care i-ati aplicat-o.Sunt reflexoterapeut si am unele cunostinte teoretice despre terapia dr.Breuss dar este primul caz real pe care l-am intalnit si care depune marturie despre eficienta terapiei.As dori sa aflu daca aceasta terapie are eficienta intr-o suspiciune de tumora anexiala,fara simptomatologie clinica si cu markeri tumorali in limite normale.
  Va multumesc,cu stima ,
  ion

  Comment by ion burhan — October 14, 2008 @ 6:09 am

 5. Buna ziua domnule Stromillo. As vrea sa va intreb daca ma puteti ajuta intr-un caz. O persoana foarte apropiata mie a fost operata anul trecut de cancer la stomac. Acum a fost diagnosticat cu metastaza la ficat si doctorii ii fac doar citostatice. Vreau sa stiu daca se mai poate face ceva in acest caz.
  Va multumesc anticipat

  Comment by florentina — February 16, 2009 @ 10:47 pm

 6. suntem niste oameni disperati a caror ultima sansa sunteti d-voastra.tatal meu a fost gasit cu metastaza hepatica.ni s-a spus nu mai e nimic de facut plecati acasa in 3 saptamani se va stinge.va imploram puteti sa ne ajutati???????

  Comment by birsan ionica — July 12, 2009 @ 7:14 pm

 7. o sa venim la tm.sunteti singura noastra speranta de la dumezeu.trebuie sa stea internat/??????

  Comment by birsan ionica — July 12, 2009 @ 10:20 pm

 8. o sa ajungem joi dupa amiaza sau vineri dimineata in functie de drum va multumum.

  Comment by birsan ionica — July 14, 2009 @ 6:02 pm

 9. copil cu colon iritabil , alergic la capsuni acum are purpura trombocitata , va rog ajutati-m a. cu multa stima

  Comment by margareta — August 18, 2009 @ 12:12 am

 10. Buna ziua, domnule doctor!
  Indraznesc sa va contactez pe aceasta cale pentru ca datele dumneavoastra de contact nu le-am putut gasi nicaieri.
  As vrea sa ajung la o consultatie si de aceea, daca aveti amabilitatea sa-mi dati un numar de telefon pentru o programare, va raman indatorata…
  Cu respect,
  Monica

  Comment by monica — September 22, 2009 @ 4:34 pm

 11. Stimate Domnule Doctor,
  Cu multumiri pentru vindecarea fiului meu
  infectat cu hepatita C.
  Cu Respect,
  G.V.

  Comment by Galvi — April 15, 2010 @ 7:29 pm

 12. Buna ziua,
  Tatal meu este diagnosticat cu cancer renal, este internat in spital in Ungaria in Szeged, si ieri a fost operat, dar cand l-a deschis doctorul pentru a-l opera a vazut ca cancerul era deja in faza avansata si a intrat deja in metastaza atacandu-i restul de organe(ficatul, plamanii et)
  Ma intreb oare mai este vreo speranta de salvare?…imi este foarte greu sa ma gandesc la faptul ca poate in curand el nu o sa mai fie.
  Atata doresc, un simplu raspuns.Multumesc

  Comment by Timea — June 4, 2010 @ 2:04 pm

 13. buna ziua,
  as dori sa stiu cum as putea obtine o programare la dl doctor.Stromillo.
  Mentionez ca sunt din Constanta.

  Comment by gabriela l — August 28, 2010 @ 6:57 pm

 14. Domnul doctor a fost plecat o perioada in Italia, de aceea nu a putut raspunde mesajelor dumneavoastra. Daca doriti sa va faceti o programare la cabinetul dansului va rugam sa sunati la numerele de telefon 0356-412879 sau 0256-473045. Multumim pentru intelegere

  Comment by viorel — September 25, 2010 @ 9:03 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: